Mirka Paduch Leszczyńska – Szef Kuchni

Osoba odpowiedzialna za jakość, skład i organizację żywienia w Stołówce 94.

Przygodę z gastronomią rozpoczęła 14 lat temu, dla Mirki praca to ciągłe poznawanie nowych smaków i potraw. Nieustająca przygoda która zaskakuje nowymi technologiami, przypomina zapomniane potrawy i smaki. Ciągła podróż w smakach świata…

Anna Palus – Z-ca Szefa Kuchni

Pracuje w gastronomii od wielu lat, profesjonalistka. Bazuje na przepisach babci, autorka naszych ciast. Mamy nadzieję że kolejny rok będzie smacznie gotowała dla naszych młodych konsumentów

Renata Markucińska – kucharz

Pracuje w zespole od samego początku, ciągle się rozwija. W tym roku będzie wraz z szefową przygotowywała i dbała o posiłki dietetyczne. 

Daniel Nawrocki 

Młody człowiek w naszym zespole, drugi rok pracy w gastronomii, doskonały kontakt z młodzieżą, szybkość w działaniu i zdecydowanie. W wolnym czasie gra w piłkę nożną 🙂